F
Корпоративни подаръци: Защо трябва да обърнете внимание сега?

12.07.2023 13:05:06

Корпоративни подаръци: Защо трябва да обърнете внимание сега?

Корпоративните подаръци са термин, който често се използва от специалисти по продажби, човешки ресурси и операции. Всеки е смътно запознат с концепцията, но малко хора са прекарали значително време в изясняване на начините, по които корпоративните подаръци са от съществено значение в света на бизнеса.

За щастие, Printy.bg е експерт по корпоративни подаръци. Днес ви предлагаме всичко, което трябва да знаете, за да използвате този мощен набор от инструменти за развитие на вашия бизнес!

Какво е корпоративно подаряване?

Накратко, корпоративното подаряване се отнася до акта на изпращане на подаръци на отделни лица и екипи в рамките на даден бизнес. Има два основни вида корпоративни подаръци, в зависимост от това кой ги получава.

  • Вътрешните корпоративни подаръци се отнасят до подаръци, които се разпределят в организацията, като годишните празнични подаръци, раздадени на целия екип.
  • Външно корпоративно подаряване е, когато една организация избере да изпрати подаръци на лица в друга организация, като например когато продавач изпрати малък подарък на потенциален потенциален клиент.

Важно е, че и за двата вида корпоративни подаръци има редица подаръци, които могат да се използват. Въпреки че вярваме, че персонализираните висококачествени продукти са най-мощните корпоративни подаръци, не е необичайно да се дават и нефизически артикули като подаръчни карти и преживявания.

Защо корпоративните подаръци са важни?

В основата на корпоративното подаряване е идеята, че добрият бизнес се гради върху реални взаимоотношения между хората. Предлагането на подаръци е една от най-старите и доказани техники за развиване на взаимоотношения и демонстриране на признателност за връзката, която вече съществува.

Разговорите са евтини, особено когато става въпрос за задържане на конкурентен талант или спечелване на важни клиенти. Корпоративните подаръци могат да ви помогнат да направите допълнителната стъпка, за да изразите мнението си по начин, който е много по-труден за пренебрегване.

Независимо дали целта ви е да покажете на вътрешните си екипи колко са ценени, или да докажете на някого в друга организация, че ще отидете над и отвъд, за да се погрижите за техните нужди, изпращането на обмислени подаръци е невероятно мощен инструмент, който допълва думите с действия.

Кога е подходящият момент за корпоративни подаръци?

Корпоративните подаръци могат да възникнат по много причини. Всеки път, когато искате да задълбочите връзка или да установите такава, има възможност да използвате обмислен подарък, за да направите впечатление. Ето някои от най-честите моменти, в които виждаме нашите клиенти да използват корпоративни подаръци в своя полза:

  • Създаване на контактна точка с потенциални клиенти
  • Отбелязване на значително събитие в компанията
  • Отбелязване на важна годишнина на служител
  • Показване на признателността на установените партньори
  • Осигуряване на спомен за фирмено събитие
  • Признателност в края на годината или в края на тримесечието

Креативността е ключова, когато става дума за успешни корпоративни подаръци. Това са само някои от моментите, когато подаръците имат смисъл в света на бизнеса, но някои от любимите ни клиенти са тези, които намират нови и безпрецедентни начини да се свържат с аудиторията си.

Различни видове корпоративни подаръци

Както споменахме по-рано, корпоративните подаръци обикновено са в една от двете категории: вътрешни и външни. Всеки тип ще има различни съображения, когато става въпрос за избор на вашите артикули и избор как да ги доставите.

Корпоративни подаръци за служители

Подаръците за служителите се използват за изграждане на морала на екипа, за развитие на фирмената култура и в крайна сметка за превръщането на вашето работно място в здравословно и желано място. Те варират от подаръци за включване, които получават всички нови служители, до празнични подаръци за целия екип, до луксозни подаръци, които празнуват дългосрочна годишнина.

Корпоративни подаръци за партньори

Подаръците за партньори се използват за поддържане на силни взаимоотношения и насърчаване на продължаване на бизнеса по-нататък. Обикновено подаръците за партньори са от висок клас, включително артикули като персонализирани мъжки и дамски кожени аксесоари, слушалки, колонки, раници, комплекти и други. Всички тези подаръци трябва да вървят заедно с искрено послание на признателност.

Корпоративни подаръци за потенциални клиенти

Подаряването на артикули на потенциални клиенти е готов метод за спечелване на бизнес, който може да промени напълно играта, когато се направи правилно. Номерът тук е да знаете кога е подходящият момент в цикъла на продажбите да изпратите артикули и кои артикули ще имат правилното въздействие.

Как да направите корпоративен подарък правилно

Ако сте решили, че искате да преследвате корпоративните подаръци като стратегия за вашия бизнес, има лесен начин да сте сигурни, че се възползвате максимално от възможността си да създадете голямо въздействие. Ето няколко прости стъпки, които можете да следвате, за да стигнете до най-добрия възможен избор за вас:

Поставете си цели и намерете своята аудитория

Решете до кого изпращате и какво се надявате да постигнете. Дали това е еднократен подарък за вашите служители, за да отпразнуват края на годината, или текуща стратегия за изпращане на малки подаръци до потенциални клиенти всеки път, когато достигнат определен момент от цикъла на продажби? Решаването на тези неща ще ви помогне да стесните избора си какво да изпратите.

Разработете бюджет и график

Решете колко пари искате да похарчите за тази инициатива за подаръци. Полезно е да вземете пълния си бюджет и след това да помислите колко пари на човек трябва да похарчите. Също така не забравяйте да помислите кога трябва да получите подаръците си и си дайте достатъчно време за производство, персонализиране и разпространение.

Изберете продукти

Разгледайте нашата селекция от най-добрите продукти и предмети, които хората наистина ще искат да запазят. Помислете за вашата аудитория и изберете предмети, които смятате, че ще се откроят от това, което другите може да са подарили в миналото. Не се страхувайте да бъдете креативни и да мислите извън кутията. Или помислете вътре в кутията, като изберете селекция от продукти, които да обедините заедно в напълно персонализирана кутия.

Направете го специално

Добавете лесно своя собствена марка, лого и цветове към продуктите, които сте избрали. Направете вашите подаръци да се открояват и най-важното, уверете се, че хората, които ги получават, напомнят за организацията, която им ги е донесла. Помислете за добавяне на персонализирани бележници или съобщения към вашите артикули, за да го направите наистина специален.

Намерете начин на доставка

Можете да поръчате на едро и ние ще изпратим вашите персонализирани подаръци направо до офиса за лесно раздаване.


Как ще използвате корпоративните подаръци, за да повлияете на вашите клиенти, служители и партньори? Стратегиите са безкрайни и с комбинацията от топ продукти и готини идеи от Printy.bg, ще оставите хубав траен спомен у вашите служители и партньори.

Искате ли да научите повече за това как можем да ви помогнем да оживите вашата визия за подаръци? Попълнете формуляра тук и някой от printy екипа ще се свърже възможно най-скоро!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Благодарност към служители и клиенти

Благодарност към служители и клиенти

Корпоративни подаръци: Защо трябва да обърнете внимание сега?

Корпоративни подаръци: Защо трябва да обърнете внимание сега

Корпоративните подаръци са термин, който често се използва от специалисти по продажби, човешки ресурси и операции. Всеки е смътно запознат с концепцията, н Корпоративните подаръци са термин, който често се използва от специалисти по продажби, човешки ресурси и операции. Всеки е смътно запознат с концепцията, н 2023-08-22T20:46:32+03:00 Корпоративни подаръци: Защо трябва да обърнете внимание сега?

<p>Корпоративните подаръци са термин, който често се използва от специалисти по продажби, човешки ресурси и операции. Всеки е смътно запознат с концепцията, но малко хора са прекарали значително време в изясняване на начините, по които корпоративните подаръци са от съществено значение в света на бизнеса.</p> <p>За щастие, Printy.bg е експерт по корпоративни подаръци. Днес ви предлагаме всичко, което трябва да знаете, за да използвате този мощен набор от инструменти за развитие на вашия бизнес!</p> <h3><strong>Какво е корпоративно подаряване?</strong></h3> <p>Накратко, корпоративното подаряване се отнася до акта на изпращане на подаръци на отделни лица и екипи в рамките на даден бизнес. Има два основни вида корпоративни подаръци, в зависимост от това кой ги получава.</p> <ul> <li><strong>Вътрешните корпоративни подаръци</strong> се отнасят до подаръци, които се разпределят в организацията, като годишните празнични подаръци, раздадени на целия екип.</li> <li><strong>Външно корпоративно подаряване</strong> е, когато една организация избере да изпрати подаръци на лица в друга организация, като например когато продавач изпрати малък подарък на потенциален потенциален клиент.</li> </ul> <p>Важно е, че и за двата вида корпоративни подаръци има редица подаръци, които могат да се използват. Въпреки че вярваме, че персонализираните висококачествени продукти са най-мощните корпоративни подаръци, не е необичайно да се дават и нефизически артикули като подаръчни карти и преживявания.</p> <h3><strong>Защо корпоративните подаръци са важни?</strong></h3> <p>В основата на корпоративното подаряване е идеята, че добрият бизнес се гради върху реални взаимоотношения между хората. Предлагането на подаръци е една от най-старите и доказани техники за развиване на взаимоотношения и демонстриране на признателност за връзката, която вече съществува.</p> <p>Разговорите са евтини, особено когато става въпрос за задържане на конкурентен талант или спечелване на важни клиенти. Корпоративните подаръци могат да ви помогнат да направите допълнителната стъпка, за да изразите мнението си по начин, който е много по-труден за пренебрегване.</p> <p>Независимо дали целта ви е да покажете на вътрешните си екипи колко са ценени, или да докажете на някого в друга организация, че ще отидете над и отвъд, за да се погрижите за техните нужди, изпращането на обмислени подаръци е невероятно мощен инструмент, който допълва думите с действия.</p> <h3><strong>Кога е подходящият момент за корпоративни подаръци?</strong></h3> <p>Корпоративните подаръци могат да възникнат по много причини. Всеки път, когато искате да задълбочите връзка или да установите такава, има възможност да използвате обмислен подарък, за да направите впечатление. Ето някои от най-честите моменти, в които виждаме нашите клиенти да използват корпоративни подаръци в своя полза:</p> <ul> <li>Създаване на контактна точка с потенциални клиенти</li> <li>Отбелязване на значително събитие в компанията</li> <li>Отбелязване на важна годишнина на служител</li> <li>Показване на признателността на установените партньори</li> <li>Осигуряване на спомен за фирмено събитие</li> <li>Признателност в края на годината или в края на тримесечието</li> </ul> <p>Креативността е ключова, когато става дума за успешни корпоративни подаръци. Това са само някои от моментите, когато подаръците имат смисъл в света на бизнеса, но някои от любимите ни клиенти са тези, които намират нови и безпрецедентни начини да се свържат с аудиторията си.</p> <h3><strong>Различни видове корпоративни подаръци</strong></h3> <p>Както споменахме по-рано, корпоративните подаръци обикновено са в една от двете категории: вътрешни и външни. Всеки тип ще има различни съображения, когато става въпрос за избор на вашите артикули и избор как да ги доставите.</p> <p><strong>Корпоративни подаръци за служители</strong></p> <p>Подаръците за служителите се използват за изграждане на морала на екипа, за развитие на фирмената култура и в крайна сметка за превръщането на вашето работно място в здравословно и желано място. Те варират от подаръци за включване, които получават всички нови служители, до празнични подаръци за целия екип, до луксозни подаръци, които празнуват дългосрочна годишнина.</p> <p><strong>Корпоративни подаръци за партньори</strong></p> <p>Подаръците за партньори се използват за поддържане на силни взаимоотношения и насърчаване на продължаване на бизнеса по-нататък. Обикновено подаръците за партньори са от висок клас, включително артикули като персонализирани мъжки и дамски кожени аксесоари, слушалки, колонки, раници, комплекти и други. Всички тези подаръци трябва да вървят заедно с искрено послание на признателност.</p> <p><strong>Корпоративни подаръци за потенциални клиенти</strong></p> <p>Подаряването на артикули на потенциални клиенти е готов метод за спечелване на бизнес, който може да промени напълно играта, когато се направи правилно. Номерът тук е да знаете кога е подходящият момент в цикъла на продажбите да изпратите артикули и кои артикули ще имат правилното въздействие.</p> <h3><strong>Как да направите корпоративен подарък правилно</strong></h3> <p>Ако сте решили, че искате да преследвате корпоративните подаръци като стратегия за вашия бизнес, има лесен начин да сте сигурни, че се възползвате максимално от възможността си да създадете голямо въздействие. Ето няколко прости стъпки, които можете да следвате, за да стигнете до най-добрия възможен избор за вас:</p> <p><strong>Поставете си цели и намерете своята аудитория</strong></p> <p>Решете до кого изпращате и какво се надявате да постигнете. Дали това е еднократен подарък за вашите служители, за да отпразнуват края на годината, или текуща стратегия за изпращане на малки подаръци до потенциални клиенти всеки път, когато достигнат определен момент от цикъла на продажби? Решаването на тези неща ще ви помогне да стесните избора си какво да изпратите.</p> <p><strong>Разработете бюджет и график</strong></p> <p>Решете колко пари искате да похарчите за тази инициатива за подаръци. Полезно е да вземете пълния си бюджет и след това да помислите колко пари на човек трябва да похарчите. Също така не забравяйте да помислите кога трябва да получите подаръците си и си дайте достатъчно време за производство, персонализиране и разпространение.</p> <p><strong>Изберете продукти</strong></p> <p>Разгледайте нашата селекция от най-добрите продукти и предмети, които хората наистина ще искат да запазят. Помислете за вашата аудитория и изберете предмети, които смятате, че ще се откроят от това, което другите може да са подарили в миналото. Не се страхувайте да бъдете креативни и да мислите извън кутията. Или помислете вътре в кутията, като изберете селекция от продукти, които да обедините заедно в напълно <a href="https://printy.bg/category/packaging">персонализирана кутия</a>.</p> <p><strong>Направете го специално</strong></p> <p>Добавете лесно своя собствена марка, лого и цветове към продуктите, които сте избрали. Направете вашите подаръци да се открояват и най-важното, уверете се, че хората, които ги получават, напомнят за организацията, която им ги е донесла. Помислете за добавяне на персонализирани бележници или съобщения към вашите артикули, за да го направите наистина специален.</p> <p><strong>Намерете начин на доставка</strong></p> <p>Можете да поръчате на едро и ние ще изпратим вашите персонализирани подаръци направо до офиса за лесно раздаване.</p> <hr /> <p></p> <p>Как ще използвате корпоративните подаръци, за да повлияете на вашите клиенти, служители и партньори? Стратегиите са безкрайни и с комбинацията от топ продукти и готини идеи от Printy.bg, ще оставите хубав траен спомен у вашите служители и партньори.</p> <p>Искате ли да научите повече за това как можем да ви помогнем да оживите вашата визия за подаръци? Попълнете формуляра <a href="https://printy.bg/contacts">тук</a> и някой от printy екипа ще се свърже възможно най-скоро!</p>

Сравнение на продукти