F

Често Задавани Въпроси

ПРОДУКТИ И БРАНДИРАНЕ

Разбира се! Готови сме да помогнем с всички предизвикателства – изпрати ни имейл с повече информация или се свържи с екипа ни по телефона. Виж контакти тук.

Ако искаш да се вдъхновиш от материалите на нашите клиенти – можеш да разгледаш нашето портфолио.

На много от нас се случва да нямаме перфектния файл. За улеснение се свържи с екипa, който го е изготвил и помоли за копие.

Ако не успееш – ни прати на имейл файловете, с които разполагаш и ние ще се опитаме да помогнем с финалното му форматиране : ) Виж контакти тук.

В много от случаите финалните цени са по-ниски : )

След като получим поръчката успяваме да достигнем до оптимизации в печата – особено когато има няколко различни продукта. Tака получаваш по-ниска цена за твоите подаръци!

Финалната цена ще видиш в офертата и визуализацията, които изпращаме до края на деня!

Векторен файл във формат: .pdf, .eps или .cdr

Можем да брандираме дизайн голям, колкото размерът на предмета позволява! В случай, че искаш картинка освен логото си – можеш да прикачите и двата файла или да ни изпратиш имейл.

Безплатен проект: в рамките на деня ще ти изпратим примерна визуализация, която да потвърдиш или да коригираме.

Разбира се! Повечето наши клиенти предпочитат да поставят своето лого, защото ефектът от подаръка е с пъти по-голям. Внимание: цените на сайта включват брандиране.

Но ако предпочиташ да не брандираме твоята поръчка – просто не прикачвай лого файл в опоменатото място. До края на деня ще ти изпратим оферта с цените „без брандиране“, които ще бъдат по-ниски от показаните на сайта.

Всеки ден допълваме своето портфолио: Виж портфолио.

Да. Голяма част от продуктите ни са на склад, за да реагираме бързо на твоите поръчки.

Информацията относно време на доставка можеш да видиш индивидуално за всеки продукт: „Спецификации“ (срок за доставка и изработка)

Екипът ни е изпълнен от професионалисти, които определят най-подходящия и ефектен метод за съответния материал на продукта, който си избрал. На безплатния проект, който получаваш до края на деня, отбелязваме технологията.

Ако имаш коментар винаги може да направим промени!

От Printy гарантираме безупречно качество на своето брандиране. Защото знаем, че няма нищо по-лошо от това логото ти да не изглежда перфектно!

Разбира се! Тестваме и внимателно подбираме продуктите в каталога на Printy.

За твое улеснение можем да издадем общ сертификат на цялата поръчка или индивидуален за всеки продукт!

Разбира се! С увеличението на видовете продукти в твоята поръчка, както и тяхното количество – получаваш все по-ниски цени : )

Цените на сайта ни не са финални! Много често в крайната ни оферта (изпратена до края на деня) ще откриеш цена, по-ниска от посочената там. Това се дължи на оптимизации, които успяваме да приложим в повечето случаи!

ПОРЪЧКА И ПЛАЩАНЕ

Срокът зависи от това дали продуктите са налични или се очаква доставка. В безплатния проект, който ще получиш до края на деня след поръчката, можеш да откриеш точния срок, в който ще брандираме твоята поръчка!

Освен това под всеки продукт в „Спецификации“ можеш да видиш индивидуалния срок за доставка и изработка : )

Разбира се! До края на деня след поръчката получаваш ясен графичен проект на брандираните продукти. Можеш да направиш безкрай модификации, за да постигнем перфектните подаръци!

Приемаме плащане чрез банков превод.

За поръчки до 1000 лв. (с ДДС) е нужно 100% авансово плащане.

За поръчки над 1000 лв. (с ДДС) плащането е 50% преди брандиране и 50% преди изпращане

Екипът ни ще те информира за статуса на твоята поръчка : )

За поръчки под 1000 лв. (с ДДС) е нужно 100% авансово плащане.

За поръчки над 1000 лв. (с ДДС) се плаща 50% преди брандиране и 50% преди изпращане.

Екипът ни ще те информира за статуса на твоята поръчка : )

Разбира се! Ще те помолим само да напишеш, че желаеш мостри - в полето "Забележки" преди финализиране на запитването : )

Да си дойдем на думата! С увеличението на видовете продукти в твоята поръчка, както и тяхното количество – получаваш все по-ниски цени : )

Цените на сайта ни не са финални! Много често в крайната ни оферта (изпратена до края на деня) ще откриеш цена, която е по-ниска от тази в сайта. Това се дължи на оптимизации, които успяваме да приложим в повечето случаи!

СПЕЦИФИЧНИ ЗАПИТВАНИЯ

Ако количеството е по-малко и продуктите са на склад ще дадем всичко от себе си да реализираме поръчката! : )

Когато попаднеш в екстремни обстоятелства, можеш да се свържеш с нашия екип, за да сме наясно че трябва да реагираме бързо. Виж контакти тук.

Попаднал си на точното място! Ако искаш подаръците ти да бъдат интересни и освен логото да изобразим други ефекти – можеш да се свържеш с нас и да ни разкажеш малко пoвече. Виж контакти тук.

При нужда напълно безплатно изработваме допълнително изображение в контекста на повода : )

Обикновено поставяме логото на най-видимото и ефектно място и изпращаме безплатна визуализация до края на деня : )

Но ако ти имаш интересна идея – можеш да се свържеш с нас и ще дадем всичко от себе си да реализираме желанието ти! Виж контакти тук.

Можем да брандираме дизайн голям, колкото размерът на предмета позволява! В случай, че искаш картинка освен логото си – можеш да прикачиш и двата файла или да ни изпратиш имейл. Виж контакти тук.

Безплатен проект: в рамките на деня ще ти изпратим примерна визуализация, която да потвърдиш или да коригираме.

Сравнение на продукти